Nincs engedélyezve a javascript.

Webshop

Tavasz a Nádtengeren (új kiadás)

Tavasz a Nádtengeren (új kiadás)

Lengemesék 1.

Messze-messze, a Sustorgó erdő mélyén, a Locsogó-tó partján hullámzik a végtelen Nádtenger, ahol vízimadarak építik fészküket, nádirigók terelgetik fiókáikat, és vízisiklók, gőték siklanak a nádtövek között. Itt élnek a lengék. Még sosem hallottál róluk? Az bizony nem csoda. Egyedül a Nádtenger lakói tudják, hogy a lengék a nádas nyugalmának zöld bőrű őrzői, az itt élő állatok védelmezői.
Raktári kód:
100664
ISBN:
9789636141660
Megjelenés:
2023.
Készleten szállítás:
1-2 munkanap
Online ár:
4 299 Ft

Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár

Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár

Bevezető ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár

Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon

Leírás
Messze-messze, a Sustorgó erdő mélyén, a Locsogó-tó partján hullámzik a végtelen Nádtenger, ahol vízimadarak építik fészküket, nádirigók terelgetik fiókáikat, és vízisiklók, gőték siklanak a nádtövek között. Itt élnek a lengék. Még sosem hallottál róluk? Az bizony nem csoda. Egyedül a Nádtenger lakói tudják, hogy a lengék a nádas nyugalmának zöld bőrű őrzői, az itt élő állatok védelmezői. Róluk és Füttyös Vilkóról, a bátor lengefiú nem mindennapi kalandjairól szól ez a mese.
Berg Judit mesesorozatában a Nádtenger világába kalauzolja olvasóit, ahol a kedves, de harcias lengék életében minden napra jut egy-egy izgalmas kaland. A szabad szemmel alig látható, zöld lengeőrök és ellenségeik, a harácsok Takács Viktória képein kelnek új életre, és olyan világot tárnak a szemünk elé, amiről eddig csak álmodni mertünk!
Értékelések
Értékelem a terméket
Még nincs értékelés