Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Törzsvásárlói program

Ki minősül Törzsvásárlónak?

Az a magánszemély, aki 3 hónapon belül legalább 30 000 Ft-ért – személyesen - vásárolt üzletünkben és ezt nyugtákkal bizonyítani tudja. Ezt követően üzletünkben – a regisztrációs lap kitöltését követően – munkatársunktól megkapja törzsvásárlói kártyáját.

Az minősül Törzsvásárlónak, aki saját magának vásárol, nem eladásra. Aki a termékeket tovább értékesítésre vásárolja, az kizárható a Törzsvásárlói Programból.

Mit jelent az ÁkomBákom Törzsvásárlói Program? 

  1. Havonta meghirdetésre kerülő törzsvásárlói napokon kedvezményesen megvásárolhatja üzletünkben, az akcióban résztvevő termékeket.
  2. Egyedi akciókra, kedvezményekre való jogosultság.
  3. Email, SMS értesítés újdonságokról, akciókról.
  4. Kedvezményes belépés meghatározott rendezvényeinkre.

Elveszett, vagy megrongálódott kártya pótlása, cseréje

A kártya pótlása, illetve cseréje az ÁkomBákom üzletében történik, ahol a Vásárló az új kártyát az adatlap kitöltése, valamint a pótlás, csere díjának megfizetése után, azonnal átveheti.

Kártya pótlása vagy cseréje csak pontosan megadott adatok esetén lehetséges. Az adatlapon pontosan fel kell tüntetni az eredeti kártya számát, vagy annak hiányában a kártyához tartozó nevet és e-mail címet. Ha a megadott név és cím kombinációhoz nem találunk kártyát nyilvántartásunkban, akkor a csere, illetve pótlás nem lehetséges.

A kártya pótlása, illetve cseréje díjköteles, összege bruttó 500 Ft.

A Törzsvásárlói Rendszerben való részvétel feltételei

Az adatlap kitöltésével és aláírásával a Vásárló elfogadja az ÁkomBákom Törzsvásárlói Rendszer Szabályzatában leírtakat. Az adatlapon mindenki csak a saját adatait rögzítheti.

Amennyiben a kártyával vagy a Törzsvásárlói Rendszer bármely részével visszaélés történik, az ÁkomBákom jogosult az illető magán-, vagy jogi személy részvételét a Törzsvásárlói Rendszerben megszüntetni, beleértve a kártyához kapcsolt kedvezményeket is.

Az ÁkomBákom jogosult Törzsvásárlói Rendszerének szabályzatát a Törzsvásárlók beleegyezése és külön tájékoztatása nélkül bármikor módosítani, amennyiben a mindenkor érvényes szabályzatot betekintésre hozzáférhetővé teszi értékesítő helyein, illetve honlapján.

Az adatlap kitöltésekor a Vásárló elfogadja, hogy az ÁkomBákom számára e-mail formájában hírlevelet küldjön, a vásárló bármikor leiratkozhat a hírlevélről az első megkapott hírlevelet követően.

Adatok kezelése és védelme

A kártya adatlapjának kitöltésével a Vásárló hozzájárul, hogy a megadott információkat - beleértve személyes adatait is – az ÁkomBákom elektronikus nyilvántartásba felvegye és feldolgozza. Az adatkezelés és feldolgozás célja a Törzsvásárlói Rendszer működtetése, a vásárlási szokások kiértékelése a vásárlói igények jobb kiszolgálása érdekében, a Törzsvásárlók hatékonyabb tájékoztatása a vásárlási lehetőségekről. Az adatokat az ÁkomBákom bizalmasan kezeli, azt harmadik félnek nem adja ki.

A Törzsvásárló jogosult az adatkezelésre vonatkozó hozzájárulását írásban visszavonni, ebben az esetben a kártya letiltásra kerül, nem használható többé, adatainak visszaállítása nem lehetséges.

Felelősség

 Az ÁkomBákom nem felel a kártyákkal kapcsolatos visszaélésekért, valamint a kártya elvesztése, ellopása, megsemmisülése, megsérülése miatti károkért.

A szabályzatban hivatkozott forintértékek minden esetben ÁFA-val növelt bruttó értéket jelentik.

Ez a szabályzat teljes körűen érvényteleníti a korábbi szabályzatok rendelkezéseit.

Amennyiben kérdése vagy észrevétele van az ÁkomBákom Törzsvásárlói Rendszerrel kapcsolatban, kérjük, forduljon munkatársainkhoz, akik készséggel segítenek Önnek:

                        info@akombakomszeged.hu vagy +36 20 296 5908