Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Társasjáték - Szintén - Katudi

7.390 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 8535
Kiadó / Gyártó: DJECO
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2022. október 03.
Nyelvi és megfigyelési játék, hogy megtanuljon a gyermek jól figyelni és a gondolatait jól kifejezni.

A játékvezető húz egy kártyát, amit nem mutat meg a többieknek, és megpróbálja minél részletesebben körülírni a látottakat. A játékosok figyelmesen hallgatják és megpróbálják a lehető leggyorsabban kitalálni, hogy melyik kártyáról van is szó.

A játékot két fokozatban lehet játszani, az egyszerűbbel lehet kezdeni, azzal begyakorolni a következő fokozatban lévő játékhoz a jó meglátásokat, jó kifejezéseket.

Egy játék a "Cool School" kollekcióból: szórakoztató játékok a tanuláshoz! Szórakoztató játékok a tanuláshoz? Igen! Minden egyes dobozt mindenekelőtt játékra terveztek, de minden egyes dobozban ott van a lehetőség a tanulásra, a tudás elmélyítésére. A "Cool School" játékok fejlesztik a szókincset, segítenek az egyszerű műveletek elsajátításában, de az akusztikus készségek, hallásfigyelem, auditív figyelem, és a memória fejlesztése is benne van a sorozatban. Gondolkodásban a főfogalmi és alcsoportok meggértésében is fejlesztő játékok ezek. A "Cool School" játékok az indirekt tanulás eszközei. Úgy tanítanak, hogy ez a tanulás öröm, vidámság, szórakozás.

Tartalma:
1. fokozat:

3 db képes tábla
9 db feladatkártya

2. fokozat
3 db képes tábla
1 2 db feladatkártya
1 db játékszabály 10 nyelven

Doboz méretei: 21,5 x 21,5 x 5 cm

Csatolt dokumentumok

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

Korosztály 3-5 év , 6+ év