Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rajzolj egy krumplit! 3. - Lesz belőle Gáspár, Menyhért, Boldizsár

4.490 Ft
Menny.:db
Szerző: Agócs Írisz
Kiadó / Gyártó: Pozsonyi Pagony Kft
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2022. december 05.
Agócs ​Írisz nagysikerű Rajzolj egy krumplit!-sorozata nem csak egy kreativitást és a finommotorikus készségeket fejlesztő foglalkoztató, de egy olyan könyvgyűjtemény, ami sikerélményekhez vezet, így a kisebbeknek és nagyobbaknak is segít megtapasztalni az alkotás örömét, hiszen a sorozat előző két kötetéből mindenki számára kiderült, hogy rajzolni nem is olyan bonyolult.

A népszerű író-illusztrátor legújabb rajzolós kötetében advent minden napjára jut egy rajzolnivaló: gyertya, Mikulás, hóember, karácsonyfadísz, csengettyű, bárány, jászol, Kisjézus – vagy éppen Gáspár, Menyhért, Boldizsár. Ahogy a sorozat előző két kötetében is, az adventi krumpli rajzolóban szerző irányításával bárki megtapasztalhatja, hogy szinte bármilyen állatot és embert könnyű rajzolni, elég, ha elkezdjük egy krumplival, aztán kiegészítjük itt-ott egy háromszöggel vagy körrel, esetleg két gombszemmel.

A könyv adventi kalendáriumként is remekül használható, hiszen karácsonyig minden napra jut egy-egy új rajzolnivaló a Mikulástól kezdve a betlehemen keresztül a karácsonyfáig, ráadásként az elkészült művekből karácsonyfadíszeket vagy egyéb dekorációkat is készíthetünk. A kötetbe néhány plusz oldal is belekerült, hogy még karácsony után is lehessen folytatni az alkotást, színezést. Az adventi krumplirajzoló nagyszerű mankó azoknak a szülőknek, akik bizonytalanok a rajztudásukban, mégis szeretnének együtt ügyeskedni a gyerekekkel, és tökéletes kiindulópont azoknak a gyerekeknek, akik szeretnek rajzolni, és szívesen kibontakoztatnák a kreativitásukat.

“Mert rajzolni jó, rajzolni felszabadító (karácsonykor is!), és vonalból kimenni ér!” Agócs Írisz

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!