Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Papírszínház - Módszertani kézikönyv

4.990 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 9789639768994
Kiadó / Gyártó: Csimota Könyvkiadó
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2022. december 13.
Kézikönyv, ​amely a Papírszínház különböző felhasználási lehetőségeire ad gyakorlati tanácsokat könyvtárosoknak, pedagógusoknak, óvodapedagógusoknak és szülőknek.

Cikkek, vélemények, tanácsok, ötletek, játékok, iskolai óravázlatok gyűjteménye, melyben a Papírszínház sokrétű felhasználásának módjait mutatjuk be. A könyvet sokszorosítható sablonok, képek egészítik ki a kezdő és már gyakorlott felhasználók számára.

„E módszertani kézikönyv megjelenése mind a pedagógusok, mind a szülők számára nagy jelentőségű esemény. A Papírszínház adta lehetőségek ugyanis segítenek a gyerekekkel megértetni a világ működését, szabályait és szabálytalanságait. A történetmondásnak a Papírszínház által képviselt évszázados módszere különös módon illeszkedik a mai technicizált környezetbe. A maga tárgyiasult megjelenésével és a mesélés ősi módjának felhasználásával: a képmutogatással és interakciós lehetőségeivel a Papírszínház a narratívák kortárs mediális összhatásait utasíthatja maga mögé.” (Dr. Daróczi Gabriella, ELTE TÓK tanszékvezető egyetemi adjunktus Magyar Nyelvi és Irodalmi Tanszék)

A Papírszínház 2008-as magyarországi megjelenése óta nagyon sok pedagógus, gyerekekkel foglalkozó szakember használja napi munkájában ezt a technikát. Rengeteg ötletet, javaslatot kaptunk az évek során tőlük. Ezúton is szeretnénk megköszönni munkájukat és értékes ötleteiket, hiszen nélkülük ez a könyv nem születhetett volna meg!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!