Nincs engedélyezve a javascript.

Webshop

Mesefoglalkozások gyűjteménye 1. - Pedagógusoknak

Mesefoglalkozások gyűjteménye 1. - Pedagógusoknak

Népmesekincstár

A Népmesekincstár módszertanának gyakorlati kézikönyve a mindennapokban kipróbált, 49 mesefoglalkozás részletes leírását tartalmazza. A 3–8 éves korú gyerekeket nevelő pedagógusok számára nyújt hasznos segítséget a sokoldalú, élmény- és örömközpontú fejlesztésben.
Raktári kód:
100870
ISBN:
9789634377818
Megjelenés:
2020.
Készleten szállítás:
1-2 munkanap
Online ár:
3 999 Ft

Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár

Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár

Bevezető ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár

Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon

Leírás
A Népmesekincstár módszertanának gyakorlati kézikönyve a mindennapokban kipróbált, 49 mesefoglalkozás részletes leírását tartalmazza. A 3–8 éves korú gyerekeket nevelő pedagógusok számára nyújt hasznos segítséget a sokoldalú, élmény- és örömközpontú fejlesztésben. A témák szerint rendszerezett, a Népmesekincstár első (Itt vagyok, ragyogok!) és második (Járom az új váramat) kötetében található népmesék aranyfonalára mondókákat, népi játékokat és azok leírásait fűztük. A tiszta forrásból merített dalok kottákkal szerepelnek, a találós kérdések, a kézműves- és alkotó folyamatok pedig komplex egységet képeznek a többi elemmel.

„Nagyszerű munkaeszköze lesz ez a könyv mindenkinek, aki óvodásokat és kisiskolásokat szeretne nevelni-tanítani a népmesékkel – ahogy Bajzáth Mária teszi nagy sikerrel évtizedek óta.” (Dr. Merényi Hajnalka tanszékvezető, ELTE Tanító- és Óvóképző Kar)

„Bajzáth Mária mesefoglalkozásai igazi élményt jelentenek a pedagógusoknak is, segítik őket abban, hogy visszataláljanak a mesékhez. A felnőtt élménye alapozhatja meg a gyermek örömét." (Dr. Nyitrai Ágnes tanszékvezető, Kaposvári Egyetem Pedagógiai Kar)

„Ez a könyv gazdagító módszertani anyag, mely lehetőséget ad arra, hogy a játékok öröme által a gyermekeink számára is befogadhatóbbá tegyük ezt az élni segítő és élni tanító világot.” (Józsa Éva egyetemi docens, Nyugat-magyarországi Egyetem, Benedek Elek Pedagógiai Kar)
Értékelések
Értékelem a terméket
Még nincs értékelés