Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

League of Legends - Romlás

6.495 Ft
Menny.:db
Szerző: Anthony Reynolds
Kiadó / Gyártó: Fumax Kiadó
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2023. február 07.
SODRÓ ​LENDÜLETŰ REGÉNY MINDEN IDŐK EGYIK LEGNÉPSZERŰBB VIDEÓJÁTÉKA, A LEAGUE OF LEGENDS ÉS AZ ELSÖPRŐ SIKERŰ NETFLIX-SOROZAT, AZ ARCANE UNIVERZUMÁBAN!

Camavor kegyetlen birodalom véres örökséggel. Lovagjai nyomában pusztítás és halál jár.

Kalista, a tehetséges harcosnő azonban változtatni akar ezen. Amikor fiatal és önhitt nagybátyját, Viegót megkoronázzák, a lány megesküszik, hogy tanácsadóként és tábornokként csillapítja az uralkodó romboló hajlamait. Ám tervei semmivé foszlanak, amikor egy orgyilkos mérgezett tőre megsebzi Viego feleségét, és gyógyíthatatlan betegségbe taszítja.

Ahogy a királyné állapota romlik, úgy süllyed Viego egyre mélyebbre a gyász és az őrület mocsarába, ami azzal fenyeget, hogy egész Camavort magával rántja. Kalista kétségbeejtő kockázatot vállal a királyság megmentése érdekében: a rég elveszett Áldott-szigetek keresésére indul, ahol a mendemondák szerint gyógyírt találni a szörnyű kórságra.

Csakhogy az Áldott-szigetek fővárosát ekkorra már megfertőzte a romlás, a küszöbök őreinek egyike igyekszik saját sötét tervei érdekében felhasználni Kalistát. Könnyen lehet, hogy a tábornoknak végül választania kell a Viego iránti hűsége, és aközött, amit ő maga helyesnek tart. A kérdés csak az, megmentheti-e a világot egyetlen nemes cselekedet fénye a romlás sötétségétől?

A Romlás izgalmas, intrikával és küzdelemmel teli történet, amely biztosan örömet okoz a fantasy műfaj rajongóinak. – Anthony Ryan, a Vaelin-ciklus és A pária szerzője

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!