Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kompetenciaalapú munkafüzet matematikából 2. osztály

2.090 Ft
Menny.:db
Szerző: Sütő Katalin
Kiadó / Gyártó: mrohistoriakonyvkiado
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2021. november 03.
Kompetencia alapú munkafüzet matematikából 2. osztályosoknak leírása

Az utóbbi időben előtérbe került az oktatásban a kompetenciafejlesztés. E kötet az egyik kulcskompetencia, a matematikai kompetencia fejlesztését célozza, amelynek fő összetevői a gondolkodási, tudásszerző, kommunikációs, vizuális és tanulási képességek. Az érdekes, változatos, sokirányú feladatok - a NAT és a 17/2004 OM kerettanterv követelményeit figyelembe véve - ezen képességek komplex rendszerének fejlődését segítik.

A munkafüzet otthoni tanulásra és tanórai gyakorlásra egyaránt használható. A javítókulcs a www.felvesznek.hu honlapon, a termék oldalán található, így otthoni gyakorlása esetén is könnyen ellenőrizhetők a megoldások.

Ajánljuk ezt a kiadványt mindazon gyerekek képességeinek fejlesztésére, akiknek nehézségei vannak a matematikával, hiszen az egyes témakörök az alapoktól kezdve, jól követhetően épülnek fel. Ajánljuk továbbá azoknak a gyerekeknek, akik szeretik a matematikát, és többet szeretnénk foglalkozni vele - akár az iskolai órákon kívül is.

Bízunk benne, hogy a könyv egész évben megfelelő és hatékony eszköze lesz gyermekeik, diákjaik képesség- és képességfejlesztésének.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!