Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

ÁkomBákom Játékbolt

Az ÁkomBákom Szeged gyerekkönyvek mellett játékokat is árul. A termékek kiválasztásánál alapvető kritérium, hogy minőségi gyerekjátékok legyenek, melyek elsősorban fából és egyéb természetes anyagból készüljenek, valamint újrahasznosított műanyagból. Hiszen az ilyen játékokkal való játszás teljesen más élményt nyújt a gyermekeknek, mint a mesterséges anyagokból készült játékok.

A természetesség mellett fontos számunkra, hogy játékaink megfeleljenek a Montessori fejlesztés alapelveinek. Ezek a termékek olyan fejlesztő játékok, amelyek játszás közben fejlesztik a gyerekek képességeit.

Üzletünkben és webáruházunkban megtalálható a DJECO játékok széles választéka: az alkotást, kézműveskedést segítő Design By DJECO kreatív szettek, DJECO társasjátékok, DJECO kirakók, vagy a méltán népszerű DJECO kártyák.

A legkisebbeknek  - a DJECO játékok mellett - a Little Dutch fajátékokat is ajánljuk, melyek gyönyörű pasztelszínű készségfejlesztő játékok. A kanadai Best Toys játékok szintén ennek a korosztálynak szólnak.

A nagyobbaknak a logikai fejlesztés terén kiemelkedő Smart Games játékok nyújthatnak kiváló szórakozást. Ennél a termékcsaládnál a Magnetic Travel mágneses utazójátékokat emelnénk ki, melyekkel akár autóban is tudnak játszani a gyerekek.

A MadMattr különleges gyurmák, sohasem száradnak ki. A gyerekek az eredetire megszólalásig hasonlító Lego gyurmakockákat készíthetnek, melyekkel kedvükre építhetnek.