Nincs engedélyezve a javascript.

Webshop

Karácsonyi mese

Karácsonyi mese

Hagyományaink

Somáéknál nagy a sürgés-forgás, készülődnek a szeretet ünnepére. A kisfiú alig várja a karácsonyt, de nemcsak a szentesti fenyőállítás és ajándékozás tölti el izgalommal, hanem az is, hogy a karácsony első napját együtt töltheti az unokatestvéreivel.
Raktári kód:
100419
ISBN:
9789635096312
Megjelenés:
2022.
Készleten szállítás:
1-2 munkanap
Online ár:
2 775 Ft

Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár

Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár

Bevezető ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár

Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon

Leírás
Somáéknál nagy a sürgés-forgás, készülődnek a szeretet ünnepére. A kisfiú alig várja a karácsonyt, de nemcsak a szentesti fenyőállítás és ajándékozás tölti el izgalommal, hanem az is, hogy a karácsony első napját együtt töltheti az unokatestvéreivel. Az ünnep idején sok érdekes dolog történik: a templomban eljátsszák Jézus születésének történetét, a gyerekek „mendikálni” mennek, azaz karácsonyi dalokat énekelnek a környékbelieknek, mindenféle finomság illatozik a konyhában, ráadásul az adventi naptár is meglepetéseket rejt! És azt még nem is sejti Soma, hogy az örömöknek itt közel sincs vége: a legnagyobb meglepetést apa és anya csodás bejelentése jelenti majd számára!
Takács Viktória könyvében megelevenednek az adventi és karácsonyi ünnepkör régi magyar hagyományai épp úgy, mint napjaink szokásai. Ráadásul a kötetben újra találkozhatunk a Hagyományaink sorozat korábbi hőseivel.
A hazai szokások, jeles napok, különleges hagyományok megismertetése a gyerekekkel igen fontos feladat – Takács Viktória gyönyörűen illusztrált története e vállalás jegyében született meg. A Hagyományaink sorozatban olyan ünnepeket dolgozott fel eddig, mint a betlehemezés, a mohácsi busójárás, a húsvét, a pünkösd, a lucázás, a szüret…
Értékelések
Értékelem a terméket
Még nincs értékelés