Nincs engedélyezve a javascript.

Webshop

Dalok négy évszakra - CD melléklettel

Dalok négy évszakra - CD melléklettel

„Ebben a könyvben az első olyan dalaim szerepelnek, amelyeket kimondottan azért írtam, hogy a gyerekek ne csak hallgassák, hanem énekeljék is őket. A négy évszakot felölelő kötetben a versek hangulatán kívül pedagógiai szempontokat és a korosztály képességeit is figyelembe vettem. És nagy örömömre a családok még mindig fújják, hogy „Lassan jár a csigabiga…”, vagy hogy „Csepp, csepp, csepereg…”.
Raktári kód:
101574
ISBN:
9789636140823
Megjelenés:
2022.
Készleten szállítás:
1-2 munkanap
Online ár:
4 899 Ft

Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár

Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár

Bevezető ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár

Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon

Leírás
„Ebben a könyvben az első olyan dalaim szerepelnek, amelyeket kimondottan azért írtam, hogy a gyerekek ne csak hallgassák, hanem énekeljék is őket. A négy évszakot felölelő kötetben a versek hangulatán kívül pedagógiai szempontokat és a korosztály képességeit is figyelembe vettem. És nagy örömömre a családok még mindig fújják, hogy „Lassan jár a csigabiga…”, vagy hogy „Csepp, csepp, csepereg…”. Remélem, ti is élvezettel hallgatjátok és hamarosan a szüleitekkel együtt éneklitek majd ezeket a dalokat!” Gryllus Vilmos
A kötet, amelyhez Szert-Szabó Dorottya készített játékos, vidám illusztrációkat, a hozzácsomagolt CD-nek köszönhetően most először forgatható és hallgatható egyszerre. A Magyar népdalok, a Kirándulós dalok és a Biciklizős dalok után ezzel a kiadvánnyal válik teljessé Gryllus Vilmos Dalok-sorozata.
Értékelések
Erre a termékre még nem szavaztak. Légy te az első!
Értékelem a terméket
Még nincs értékelés